04 November 2013

Penjagaan Rambut Terhebat & Termurah - KERATINE DONNA ANGGUN -

Wanita menutup aurat berhijab dan bersopan santun itulah lambang peribadi & kecantikan sebenar wanita hari ini. Namun adakalanya walau ia tidak boleh dilihat dan haram dilihat oleh orang lain selain oleh muhrim anda juga sebenarnya ingin dilihat sempurna dan cantik ketika menanggalkan hijab didepan suami, anak-anak, ibu mertua atau ipar duai anda yang wanitakan??? atau pun kawan kawan wanita anda di musollah ketika berehat lebih kurang 2 jam ketika hari jumaat sambil berbaring di musollah...

"Kak Jenab... teruknya rambut kak jenab gugur kak.... ". kak jenab tersipu malu kalau anda mengeluarkan stetement ni kan jadi anda beberapa kalimengerling kearah rambut nya.. dia akhirnya tertunduk malu dan esoknya di musollah 24 jam dia memakai anak tudung di musollah... begitu juga jika kelemumur nada berkeruping dan menghinggapi bahu penuh di bahu... youuu ketika mengenakan blazer hitam yang menjadi penyelamat anda ketika di pejabat sebab air cond yang sangat kuat.. ketika menaggalkannya dan meletakkannya kembali ke kerusi sebelum balik anda pun..

"alamak.. banyak nye debu putih kat bahu blazer aku ni.. ish patutlah tadi encik ahmad duk jeling jek bahu aku ingat kan aku pakai tudung terbalik"... lalu anda pun menghempas hempas blazer anda menghilangkan debu putih tersebut.. dan begitulah rutin hidup kita..... jadi sekarang..... ????

MUNCUL ALTERNATIF UNTUK WANITA BERHIJAB YANG ADA MASALAH KEGUGURAN DAN KELEMUMUR YANG EKSTREM DAN KEADAAN RAMBUT YANG MENGGANGU HARI HARI INDAH ANDA!!!

KERATINE-Eksklusif untuk wanita berhijab!!! jom dapatkannya
 

Dengan RM49/set anda dapat 3 botol penjagaan yang lengkap
 

250ml syampu
250ml conditioner

60 ml minyak perawatan head to toe


CALL/SMS 019.233.4967
OR 

WALKIN KE KAUNTER  EXPRESS KAMI

TYMS SIMPLY SHOP
ECONSAVE BANGI
REKO SENTRAL

   


Terima Kasih

No comments:

© Tyms Simply Shop | Template Designed By Blog Bingkisan Hati